Selçuklulu Menekşeler’de mezuniyet sevinci


Selçuklu Anaokulu Menekşeler Sınıfı öğrencileri, törenle ilk mezuniyetlerini yaşadı. Öğrencilerin hazırlayıp sunduğu gösteriler velilerden tam not alırken, Sınıf Öğretmeni S. Sırma Kayserilioğlu, İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan öğrencilerine madalya taktı

Selçuklu Anaokulu Menekşeler Sınıfı öğrencileri, mezuniyet sevinci yaşadı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nı öğretmenleri S. Sırma Kayserilioğlu'nun verdiği eğitim ile başarıyla tamamlayan öğrenciler, yıl boyunca öğrendiklerini yetenekleriyle birleştirerek, düzenledikleri gösteri ile velilere sundu.

Selçuklu Anaokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programda Menekşeler Sınıfı Öğretmeni S. Sırma Kayserilioğlu, mezun olan öğrencilerini tek tek tebrik ederek, "Ben eğitim yılımızın bitişine ayrılık demiyorum. İnşallah ömür boyu birlikte olacağız. Üniversiteden mezun olduklarını, diplomalarını, düğünlerini inşallah birlikte yapacağız. Bütün öğrencilerime ömür boyu başarı ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Her biri Gönüllü TEMA Üyesi olan öğrenciler, çevrenin korunmasını ve çevreye duyarlılığı anlatan gösterilerinin yanı sıra milli birlik ve beraberliğe vurgu yapan sunumlarıyla da velilerden alkış aldı. Mehter Takımı ile milli duyguları coşturan küçük Menekşeler, sincap ve pelit oyunuyla davetlilere hoş dakikalar yaşattı. Kayserilioğlu, gösterilerin ardından Türk Bayrağı açarak İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan miniklere, madalya taktı.

Program sonunda mezuniyet belgelerini alan Menekşeler, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar