ÖĞRENCİLERİMİZİN ELLERİNDE KİTAP OLSUN!..



Hadim Korualan Ortaokulunda hizmete giren Z-Kütüphanesi istikbalimizin yegane teminatı olan genç yavrularımıza hizmet vermekte, sınırlı kitap listesiyle okuyup araştırmalarını sağlamaktadır. Siz saygı değer zevatın Kitap bağışlarına ihtiyaç vardır. 


Z-Kütüphanesi ne demek; İçerisinde internet hizmeti olan, dijital kitap içerikleri ile ( e-kitap, z-kitap ) zenginleştirilmiş, öğrenciye dilediği zaman destek verecek kütüphaneler geliyor. z-Kütüphane olarak tanımlanan, zenginleştirilmiş kütüphane kavramı okullarımızda hayat bulmaya başladı.


Okul aile birliği başkanlığı olarak z-kütüphanesinin kitaplarını zenginleştirmek için Hadim Müftüsü sayın Ahmet Demirel hoca efendiye müracaat ettim. Çok sağ olsunlar isteğimizi olumlu karşıladı ve ilk etap da başlangıç olarak bir gurup kitabı z-kütüphanesine hediye ettiler ve gelecek kitaplardan bağışlayacaklarını ifade ettiler. Çok teşekkür ederim. Allah kendilerinden razı olsun.


Z-Kütüphanesine kitap bağışlama kampanyası devam etmektedir. Bir kitap ile de olsa, kütüphanenizdeki kitaplardan ve ya kitapçılardan alıp hediye edeceğiniz kitaplar ile Hadim-Korualan Ortaokulu z-kütüphanesine kitap bağışlarınızı bekliyorum.
Genç yavrularımızın elinde silah değil, kitap olsun. Esrar, eroin, uyuşturucu değil, yine kitap olsun. Kumar kağıtları, fal okları değil, illa ve illa kitap olsun. İnşallah sizlerin bağışlayacağı bir kitap, kötü alışkanlıkları yok edecek manevi bir silah olacaktır. Saygılarımla.02.05.2016
                       Halil Şimşek

                                   

          Hadim-Korualan Ortaokulu

          Okul Aile Birliği Başkanı                               

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar