Bozkır’da İlçeye Bağlı Mahalle Okulu Öğrencileri İlçeyi Konya’da temsil edecek.


​Konya'nın Bozkır İlçesinde ilçeye bağlı Kildere mahalle Ortaokulu öğrencileri ilçelerini Medeniyet Okulu Projesi kapsamında "Haydi Bil Bakalım" yarışmasında Konya'da temsil edecek.

Konya Büyükşehir Belediye'sinin düzenlemiş olduğu  Medeniyet Okulu Projesi kapsamında "Haydi Bil Bakalım" bilgi yarışmasında Konya'nın Bozkır ilçesinde ilçe genelindeki tüm okulların katılımı ile gerçekleştirilen yarışmada diğer okulları geride bırakarak Kildere Mahallesi Ortaokulu 1. oldu.

Bozkır Belediyesi yeni düğün salonunda gerçekleştirilen finalde 3 okulla yarışan Bozkır Kildere Mahallesi Ortaokulu, Bozkır İmam Hatip Ortaokulu yarışarak birinci oldu.

Yapılan yarışmalar kapsamında Kildere Ortaokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan kısa film izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi ve yarışmaya katılan tüm filmler arasında 9.6 ile en yüksek puanı alan kısa film, yarışmanın kazanılmasında büyük rol oynadı.

Yarışmanın sonunda İlçeye bağlı mahalle okulunun başarı elde etmesinden dolayı büyük sevinç yaşayan öğretmen ve öğrenciler sevinçlerini birbiriyle paylaştı.

Yarışma sonrası Kildere Mahallesi Ortaokulu Müdürü Harun Yılmaz yaptığı açıklamada" Okulumuz öğrencilerinin İlçe genelinde elde etmiş oldukları bu başarı sonrası öğretmenlerimizle beraber aramızda para toplayarak şampiyon öğrencilerimize birer çeyrek altınla ödüllendirdik.

Kendimde Seydişehirin Gökçehüyük mahallesinde birleştirilmiş bir sınıfta okuyarak bu günlere geldim, öğrencilerimize de her zaman istedikleri takdirde büyük başarılara elde edeceklerini düşüncesini aşıladık, Allaha şükür ilçede büyük bir başarı elde ederek Konya'da Finali gerçekleştirilecek olan yarışmada ilçemiz Bozkır'ı temsil edecekler.

Okul Yönetimi olarak İlçede başarı elde eden şampiyon öğrencilerimizin ailelerini de unutmayarak, öğrencilerimizin ailelerini evlerini ziyaret ederek, velilere çocuklarını yetiştirmede gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettik" dedi.

Okulun başarısı sonrası büyük sevinç yaşayan Bozkır Kildere Mahallesi halkı, Bozkır Kildere karayolu Kildere mahallesi yol sapağında bulunan binanın duvarına " BOZKIR ŞAMPİYONU KİLDERE ORTAOKU NA KONYA FİNALİNDE BAŞARILAR DİLERİZ" yazarak bu sevince ortak oldular.


Haberin Fotoğrafları;






Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar