Yunak’ta LGS’ ye hazırlanan öğrencilere motivasyon Ziyareti


Konya'nın Yunak ilçesinde, Liseye Geçiş Sınavı'na (LGS) hazırlanan öğrencilere motivasyon ziyareti gerçekleştirildi. Eğitimde seferberlik ilan eden Yunak İlçe Milli Eğitim müdürlüğü başarıyı arttırmak için her yolu deniyor.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve Şube Müdürleri Muhammet Ali Tokdemir ve Abdullah Tunçez bu yıl LGS' ye katılacak 8. sınıf öğrencilerine motivasyon ziyaretlerine başladı.

Yunak Saray Ortaokulu'nda LGS' ye hazırlanan öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret eden Müdür İşcan, öğrencilerle bir süre sohbet edip, sınava hazırlıkta moral ve motivasyonun öneminden bahsetti. Yunak ve özellikle Saray Ortaokulu'nun eğitim alanında özverili olduğunu belirten İşcan, bu konuda büyük çaba sarf eden öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür etti.

Programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğrencilere moral-motivasyon yemeği verildi. Yemekte öğrencilerle tek tek ilgilenen, hâl ve hatırlarını soran İlçe Milli Eğitim Müdürü İşcan, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "8.Sınıflarla Çay Tadında Sohbetler" etkinliğini çok önemli bulduğunu ve Yunak ilçe genelinde eğitim gören bütün 8.sınıf öğrencileriyle buluşacaklarını söyledi.

Yunak'taki diğer okullarla kıyaslandığında buradaki öğrencilerin imkânlar ve öğretmen kadrosu açısından daha avantajlı olduğunu belirtti. Müdürlük olarak öğrencilerin başarısını artırma adına ellerinden gelen her türlü çabayı sarf ettiklerini, sınavlara hazırlanan ortaokul öğrencilerine sınavlara hazırlık kitaplarının alındığını, deneme sınavlarının ücretsiz olarak yapıldığını, okulların fiziki ortamlarının iyileştirilmesinin bu kapsamda yapılan çalışmalar olduğunu belirtti. İşcan, okul yöneticilerinden okulun sorunları ile ilgili bilgi aldıktan sonra okuldan ayrıldı.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar