Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin öğrencilerle buluştu


Konya'da akademik, sosyal ve kültürel başarılarıyla halkın teveccühünü kazanan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında da alanında uzman isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresi tarafından organize edilen Meslek ve Kariyer Rehberliğinin bu yılki ilk konuğu Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin oldu. Karadeniz'in zorlu şartları altında geçen başarı hikayesini öğrencilerle paylaşan Prof. Dr. Yusuf Şahin, bu yolda öğrencilerin kendisine destek olan,  değerli hocaları unutmamaları gerektiğini ve vefa konusunda  çok hassas davranmaları gerektiğinin önemini vurguladı. Babaannesinden ve aile büyüklerinden bahsederek aile kavramının ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.  

Şimdiki gençlerin daha rahat bir ortamda büyüdüğünü ve hayatın zorluklarına karşı mücadele etmede eksik olduklarını söyleyen AÜ Rektörü Şahin, tecrübenin ve hayatın içinde olmanın önemine dikkat çekti. Programda konuşan Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurullah Aktürk, Mahmut Sami Ramazanoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hayatına yön verecek konuşması ve bilgi aktarımından dolayı Prof. Dr. Yusuf Şahin'e teşekkür ederek , çalışmalarında başarılar diledi ve günün anısına hediye takdiminde bulundu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar