Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulu “Piyano Konseri ve Bale” gösterisi nefes kesti.


Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulu ' Piyano Konseri ve Bale ' gösterisi 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkez' inde gerçekleştirilirken, gösteriler öğrenci veliler ve misafirlerden tam not aldı.

Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulunun 2018-2019 öğretim yılı sonu "Piyano konseri ve Bale " gösterileri etkinliği Selçuklu Kongre merkezi Malazgirt salonunda çok sayıda öğrenci velisi ve yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Etkinlik yoğunluk nedeniyle iki ayrı günde gerçekleştirildi. İlk günde öğrenciler yıl boyunca öğrendikleri piyona eserleri piyona başında seslendirdiler. Miniklerin bale gösterisi ise velilerden tam not aldı. İlk günün son etkinliğinde ise Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulu Korosu Muhammet Başoğlu(Piyano) Abdullah kaya(Gitar) ve Şeref Akogul(Bateri) eşliğinde birbirinden güzel eserlerini seslendirdiler. İkinci gün de de aynı yerde piyona konseri ve Bale gösterileri gerçekleştirildi.

Özel Kıyanus Bale ve Müzik Okulu Yetkilisi Melike Kıyanus " Piyano konseri ve Bale" gösterilerimize ilk önce yoğun bir katılım göstererek bizleri mutlu eden velilerimiz ve yakınlarına teşekkür ediyoruz. İki gün süren " Piyano ve Bale" gösterilerinde öğrencilerimizin performansları görülmeye değerdi. Bu başarıya imza atan öğrenci ve öğretmenlerine okulum adına teşekkür ediyorum " dedi.

"Piyano Konseri ve Bale " gösterilerinin ardından öğrenciler ve veliler günün anısına bol bol fotoğraf çektirdiler.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar