Üniversite Tercih ve Tanıtım Günlerinde Selçuk'a Yoğun İlgi

EKET Fuarcılık tarafından öğrencilerin yükseköğretim kurumlarını yakından tanımaları amacıyla düzenlenen 'Üniversite Tercih ve Tanıtım Fuarı'nda Selçuk Üniversitesi yoğun ilgiyle karşılandı.

EKET Fuarcılık tarafından düzenlenen 2 gün boyunca sürecek olan  "Üniversite Tercih ve Tanıtım Günleri" etkinliği,  Dedeman Otel'de çok sayıda üniversitenin katılımıyla başladı.Selçuk Üniversitesi standında üniversite personeliyle yüz yüze görüşme imkânı bulan öğrenciler, Selçuk Üniversitesi ve Konya hakkında detaylı bilgi alma imkânı buldu. 

Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü personeli, hayali Selçuk Üniversitesi olan öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlıyor.

Çift anadal, yandal, yatay ve dikey geçiş, burs olanakları, taban puanlar, tercih ve sıralamalar ile üniversite eğitimiyle ilgili detaylı bilgi alma imkânı bulan öğrencilere üniversiteyi tanıtıcı CD, broşür, dergi, katalog vb. materyaller verildi. Eğitim ve kariyer tercihleri Selçuk üniversitesi olarak planlayan yurt içi ve yurt dışından gelen öğrencilerin Selçuk üniversitesi standına ilgisi büyüktü.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar