Nesibe Aydın’lı öğrenci Talip Akalın, Bilim olimpiyatında 3. oldu.


26. Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Dalı'nda Nesibe Aydın Konya okulları öğrencisi Ömer talip Akalın, Bronz madalya alarak Konya'nın gururu oldu. 

Nesibe Aydın Konya Okulları öğrencilerinden Ömer talip Akalın, 26. Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Dalı'nda bronz madalya kazanarak hem Konya'nın, hem okulu Nesibe Aydın Konya okullarının gururu oldu.

2018-2019 eğitim öğretim yılının ilk döneminde 26.nci gerçekleştirilen Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar dalında Konya'yı temsil eden Nesibe Aydın Konya Okulları öğrencisi Ömer Talip Akalın, başarılı bir performans göstererek 26. Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Dalı'nda üçüncü olarak madalya aldı.

Nesibe Aydın Konya Okulları yönetim kurulu üyesi Can Ünal, " Okulumuz öğrencisi Ömer talip Akalın'ın 26. Ulusal Bilim Olimpiyatları Bilgisayar dalında üçüncü olması biz yöneticileri ve velilerimizi mutlu etmiştir. Öğrencimiz Ömer Talip Akalın'ı en içten dileklerimizle kutluyor. Başarılarının devam ederek artması temenni ediyoruz."dedi.

Ulusal Bilim Olimpiyatlarının amacı, ülke genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerinin temel bilimler ve bilgisayar alanlarına ilgilerini artırmak, bu öğrencileri ulusal olimpiyatlara hazırlamak ve yarışmalara katılımlarını sağlamaktır.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar