KARATAY BELEDİYESİ KREŞİNDE MİNİKLERE YERLİ ÜRETİM YERLİ TÜKETİM BİLİNCİ KAZANDIRILIYOR


Karatay Belediyesi kreşinde "Yerli Malı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde minik öğrencilere yerli üretimin ve yerli tüketimin önemi ile ilgili bilgiler verildi.  

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, kendi kendine her alanda üretim yapabilen bir Türkiye yolunda hızla ilerlerken, geleceğimiz olan çocuklarımızın da bu bilinçle yetiştirilmesinin önemine dikkat çekti. Başkan Hançerli " Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Yerli Üretim Yerli Tüketim" seferberliğinin gelecekte de büyüyerek devam etmesi için minik öğrencilerimize eğitimler vererek, onları geleceğin Türkiye'sine hazırlamaya gayret ediyoruz."dedi.

Kamunun Kreşi ile ilgili de bilgiler veren Başkan Hançerli "Karatay Belediyesi kreşinde minik öğrenciler dramatik oyun ve müzik merkezinde sosyal becerilerini geliştirirken; fen ve kitap merkezinde hem öğreniyorlar hem de çeşitli deneylerle bilimsel meraklarını güçlendiriyorlar. Çocukların sanatsal becerilerinin gelişmesine yardımcı olmak için sanat merkezinde çeşitli boyama ve oyun hamuru etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Yemek odasında düzenli olarak yemeklerini yiyen minikler, uyku saatinde ise uyku odasında dinleniyorlar. Çocukların sağlıklı fiziksel ve zihinsel gelişimini sağlamak için her imkanın yer aldığı Karatay Belediyesi kreşi uzman eğitimcileri ile örnek bir çalışma performansı sergiliyor. Düzenlenen gezilerle çocukların yeni şeyler öğrenmesi ve yeni yerler görmesi sağlanıyor. Karatay Halk Eğitim Müdürlüğünden uzman eğiticiler ve Karatay Belediyesi sosyoloğu eşliğinde mükemmel bir eğitim alan çocukların eğitim hayatlarının temeli Karatay Belediyesi'nde atılıyor."dedi.

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi Kreşinin; 40 öğrenciye eğitim verebilecek kapasitedeki kreşin, minik öğrencilerin güzide ve hijyenik bir ortamda gelişimine katkıda bulunduğunu söyledi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar