BAŞKAN HANÇERLİ MİNİK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ


Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Belediyesi Erenler Anaokulunu ziyaret eden Başkan Hançerli, minik öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Hançerli, minik öğrencilerin gerek hayal güçlerinin zenginliği gerekse öğrenme kapasitelerinin yüksekliği ile ülkemizin ve milletimizin geleceği adına büyük umut taşıdığını belirterek; onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

 "Eğitime yapılan yatırım ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatıdır."

Başkan Hançerli, göreve geldikleri 2004 yılından bu yana Karatay'a 24 okul 5 kapalı spor salonu, 27 suni çim saha kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.  Başkan Hançerli, Karatay'a kazandırdıkları 3 anaokulunun yanı sıra geçtiğimiz günlerde temeli atılan 2 anaokulunun da inşaatının hızla yükseldiğini dile getirdi.

Başkan Hançerli, sınavla tespit edilen özel yetenekli öğrencilerin örgün eğitim kurumlarındaki eğitimlerini aksatmayacak şekilde bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını sağlamak ve sahip oldukları kapasitelerini geliştirerek üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla Karatay'a BİLSEM (Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi) kazandırdıklarını belirtti. Başkan Hançerli, 8 Ekim Pazartesi Günü Akabe Mahallesi'nde Cemil Çiçek Caddesi ile Saçlı Kasap Caddelerinin kesiştiği noktada gerçekleşecek BİLSEM temel atma töreninin gerçekleştirileceğini söyledi.

Eğitime yapılan yatırımların ülkemizin ve milletimizin geleceğinin teminatı olan yatırımlar olduğunu belirten Başkan Hançerli, ülkemizin refah düzeyinin daha da artması için eğitimli nesillerin yetiştirilmesinin önemini vurguladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar