TED KONYA KOLEJİNDE, 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.


Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ulusal mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıktığı ve bu önemli günü ülkemizi aydınlatacak olan gençlere armağan ettiği en güzel bayramlardan biri olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı TED Konya Kolejinde coşkuyla kutlandı

TED Konya Koleji Kurucusu ve Genel Müdürü Gülören Kale "Bir yanda Türk Eğitim Derneğinin hazırladığı kutlamalara katılan gençlerimiz bir yanda da okulumuzda kutlamalar için hazırlık yapan gençlerimiz, yoğun ve bir o kadar da güzel bir hafta geçirdiler. Gençlik haftasında her anı dolu dolu güzel etkinlikler gerçekleştirdik.

İlk olarak gençlerle Atatürk ve gençlik üzerine Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çağatay BENHÜR ile bir söyleşi programı düzenledik. Haftamızın diğer bir gününde gençlerimiz FKB (Fizik, Kimya, Biyoloji) Günlerinde Fen Bilimleri öğretmenlerimiz eşliğinde çeşitli etkinlik ve deneyler düzenlediler.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için ise okulumuz konferans salonunda ayrıca bir program yaparak haftamızı okul bahçemize kurduğumuz platformlarla eğlenerek sonlandırdık. Düzenlediğimiz programda 12. Sınıf öğrencilerimiz dört yıldır gururla taşıdıkları meşalelerini 9. Sınıflarımıza devrettiler. Okulumuz genelinde çektiğimiz "Gençliğin Ata'ya Cevabı" video klibini gururla tüm öğrencilerimizle paylaştık. Programımız, çeşitli yarışmalar ve eğlencelerle eşliğinde son buldu."dedi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar