MÜSLÜME ALİ YAMAN ÜSTÜN BAŞARI GELENEĞİNİ DEVAM ETTİRİYOR.


Konya'da bir sınıftan 3 öğrenci birinci çıktı.

Müslüme Ali Yaman İlkokulu 4-D sınıfı öğrencileri farklı branşlarda iki Karatay ve bir  Türkiye  birinciliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Konya'da Müslüme Ali Yaman İlkokulu'nda 4-D sınıfında öğrenim gören 3 öğrenci farklı dallarda üstün başarıya imza attı. Mezuniyet sevincini de bir arada yaşayan öğrenciler için program organize edildi. Programa okul müdürleri Muhammed Acıyan, Mustafa Biçer, Mustafa Uyan, müdür yardımcıları Arafa Turgut, Özgen Öz, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı. Düzenlenen programda konuşan Müslüme Ali Yaman İlkokulu Müdürü Hikmet Şahin öğrencilerin 4 basamağa sahip olan merdivenin birinci basamağını tamamladığını söyledi. Şahin, "Eğitim öğretim sürecinde merdivenin birinci basamağı verimli bir şekilde tamamlandı. Bundan sonraki süreçlerde de bu başarı üzerine eklenerek devam edecek. 4- D sınıfı öğrencilerimiz kendileri geliştirerek başarılı oldular. Bu sınıfı hazırlayan sınıf öğretmenimiz İbrahim Gürel Hocama teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yıllarda öğrencilerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"4-D SINIFIMIZ MÜSLÜME ALİ YAMAN OKULU'NUN ONURU"

2017-2018 eğitim öğretim yılının Müslüme Ali Yaman İlkokulu için verimli bir yıl olduğunu belirten Müdür Hikmet Şahin, "Okulumuz hem spor ve etkinlik alanında hem de akademik alanda bu sene başarılı bir dönem geçirdi. 3. sınıflarda Çocuk Oyunlarında Karatay birincisi ve Konya üçüncüsü olduk. 4. sınıflarda çocuk oyunlarında Karatay üçüncüsü olduk. Yine 4-D sınıfında üç öğrenci Türkiye çapında yapılan Ufka Yolculuk Yarışması'nda Türkiye birincisi,   İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması'nda bir öğrencimiz Karatay birincisi, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hazırladığı İlmihal Yarışması'nda ise 4.sınıflarda en az yanlış çıkaranlardan 4 tane öğrencinden biri de bizim okulumuzdan çıktı. Okulumuz ve 4-D sınıfımız Müslüme Ali Yaman Okulu'nun onurudur" dedi.

"İKİ KARATAY VE BİR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ KAZANDILAR"

Türkiye'nin geleceğinin öğrencileri olduğunu ifade eden 4- D sınıf öğretmeni İbrahim Gürel ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: "İnşallah gelecekte öğrencilerimi birer doktor, birer avukat olarak görmek nasip olur ve güzel mesleklerle karşımda olurlar. Sınıf olarak ne yaptıysak okulumuz için yaptık. Okulumuzda güzel başarılara adımı hep birlikte attık. Onun için 34 öğrencimin hepsi başarı dolu, hepsi geleceğin cevherleri… Ben 3 evladımla Türkiye dereceleri yaşadım 4-D sınıfımda üç öğrencimde mesleğimin son gününde iki Karatay ve bir Türkiye birinciliği derecelerini bana yaşattılar. 39 okul içerisinde İstiklal Marşımızı en iyi şekilde okuma yarışmasında Ayşe Uyanıker ve İlmihal Yarışması'nda Ceyda Turgut Karatay birincisi olurken Ufka Yolculuk Yarışma'sında Elifnur Deniz Türkiye birincisi oldu" şeklinde konuştu. Yine aynı sınıftan Mehlika Acıyan ise Hafız İmam-Hatip Ortaokulunu kazandı, dedi.  4-D sınıfı öğrencilerinin hazırladığı mezuniyet programı oyunlar, güldürüler ve şiirlerle devam etti. Programın sonunda ise öğrenciler keplerini fırlattı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar