BAŞKAN MEHMET HANÇERLİ KARATAY 1. AKIL VE ZEKA OYUNLARI TURNUVASINI ZİYARET ETTİ


Karatay Kaymakamlığı, Karatay Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen Akip Projesi (Akademik Kaliteyi iyileştirme Projesi) kapsamında, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen Karatay 1. Akıl ve Zeka Turnuvası Karatay İzzet Bezirci İlkokulunda gerçekleştirildi. Okul öncesi ve ilkokul 1,2,3,4. sınıflar olmak üzere 5 kategoride Karatay genelindeki okullardan toplam 756 öğrenci katıldı. Turnuvaya katılan öğrencileri ziyaret eden Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav ve eğitimciler sınıfları gezerek öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar Akip Projesi ve 1. Akıl ve Zeka Turnuvası ile ilgili yaptığı açıklamasında kurumlar arası işbirliği içerisinde gerçekleştirilen Akip Projesinin en önemli noktalarından birinin maddi destek olduğunu dile getirerek; Karatay Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür etti.

''Dünyayı ve hayatı donanımlı, bilgili insanlar inşa edecek''

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ''Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi  fiziksel imkanlara sahip okullarda eğitim görmeleri için yaptığımız eğitim yatırımlarımız ve desteklerimiz bundan sonra da devam edecek."dedi. Başkan Hançerli,  Karatay'da gerçekleştirdikleri yatırımlarla okulların fiziki çalışmalarının tamamlandığını söyledi. "Dünyayı ve hayatı donanımlı, bilgili insanlar inşa edecek." diyen Başkan Hançerli, Akademik Kaliteyi İyileştirme Projesi'nde en temel amacımız öğrencilerin derslere ilgisini arttırmaktır. Bu konuda öğrencilerimize sürekli destek vermeye çalışıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz, onlar için yapılan hiçbir yatırım boş değildir. En güzel geri dönüş eğitime yapılan yatırımlar ile mümkündür. Biz de Belediye olarak bu konuda elimizden geldiği kadarıyla gayretli olmaya çalışıyoruz. Başarıya ödül koymak gerekiyor." dedi.

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav Akip Projesinin büyük bir başarı ile sürdüğünü belirterek; desteklerinden Başkan Hançerli'ye teşekkür etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar