“On parmak bir Hayat” ve “Sanata Evet” proje icra edildi.


Konya Soroptimist Kulübü ve Güzel Sanatlar Eğitimciler derneğinin Türkiye Soroptimist Kulübünün 70. Yılına ithafen "On parmak bir Hayat " ve "Sanata Evet" müzik gecesi çok sayıda misafirin katımıyla gerçekleştirildi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Prof. Dr Erol Güngör Konferans salonunda gerçekleştirilen "On parmak bir hayat" ve" Sanata Evet" müzik gecesi iki bölümde gerçekleştirildi. Gecenin birinci bölümünde Güzel Sanatlar Eğitimciler Derneği Piyona Öğretmeni M.Melike Kıyanus ve öğrencileri piyona başına geçerek birbirinden güzel eserlerini seslendirerek alkış topladılar. İkinci bölümde ise derneğin minik öğrencilerinin Bale gösteri ve drama gösterileri nefesleri keserken, takdir topladı. Etkinliğin sonunda öğrenciler ise tüm öğrenciler ve katılımcılar hep birlikte Türk marşının seslendirdiler.

Güzel Sanatlar Eğitimciler Derneği Piyona Öğretmeni M.Melike Kıyanus"  Hep birlikte güzel bir gece yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. Siz değerli katılımcılar v e sponsorlarımızın desteği ile bu geceden yaklaşık olarak 23 bin TL gelir elde edildi. Bu gelir hasta çocuklarımızın ve eğitim gören öğrencilerimiz için kullanılacak olması ayrıca bizleri sevindiriyor, Emeği geçenlere teşekkür ediyorum " dedi

Gece sonunda bir konuşma yapan Konya Soroptimist Kulübü Başkanı Av. Elife Kazancı " Güzel Sanatlar Eğitimciler Derneği ile birlikte gerçekleştirilen bu gece de elde edilen geliri ni yarısı eğitim gören öğrencilerin eğitim harcamalarına, diğer yarısı ise 7-8 küçük çocuğun sağlık ve tedavi harcamalarında kullanılacaktır. Bu gecenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Piyano öğretmeni M.Melike Kıyanus ve ekibi olmak üzere tüm öğrencilerimiz ve velilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca bu etkinliğe sponsor olan firma ve yetkililerine de kulübüm adına teşekkür ediyorum.

"On parmak bir hayat" ve" Sanata Evet" müzik gecesi katılımcılar, öğretmenler ve öğrencilerin hep birlikte seslendirdikleri "Türk marşı" final sahnesiyle ile son buldu.

               

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar