TED Konya Koleji Genel merkez Yöneticilerini konuk ettiler


TED Konya Koleji yöneticileri, TED Genel Merkez Okul geliştirme koordinatörlüğü ve insan kaynakları koordinatörlüğü yetkililerini okulda konuk ettiler.

TED Genel Merkezi Okul Geliştirme Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü yetkilileri görüşmeler yapmak amacıyla TED Konya Koleji yönetici ve öğretmenlerini ziyaret ettiler. TED okullarının eğitim-öğretim kalitesine yönelik izleme çalışmalarının değerlendirilmesi adına gerçekleştirilen bu ziyarete; TED Okul Geliştirme Koordinatörü Dr. Şule Akalın, İnsan Kaynakları Koordinatörü İrem Aksoy, Uzman Begüm Ereyi, Danışman Hamide Ezman, Gülten Yücel, Beyza Ögetürk, Gülay İpek, Nurgün Günay ve Sevda Metin katıldı.

TED Genel Merkez yöneticileri, TED Konya Koleji ziyaretleri esnasında okul idari birimini, öğretmenler ile yeni döneme ilişkin ayrı ayrı görüşmeler yaptılar. Yeni dönem planlamaları, bir önceki dönemde yapılanlar ve daha sonraki süreçte uygulanacak programlar hakkında görüşlerin belirtildiği toplantılar, gün boyunca devam etti.

TED Konya Koleji Genel Müdürü Gülören Kale "Değerli katkıları, nazik ziyaretleri adına Okul Geliştirme Koordinatörlüğü ve İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü heyetine teşekkürlerimizi sunuyoruz. "reri.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar