BELEDİYEDEN ÇOCUKLARA DOLU DOLU EĞLENCE


​Ereğli Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında güzel bir organizasyona daha imza attı. Sömestr tatilinin sonuna yaklaşırken öğrencilere güzel bir programla unutamayacakları anlar yaşattı.

İçerisinde; çeşitli oyunlar, animasyon gösterisi, ateş show, balon show, Hacivat Karagöz, Nasrettin Hoca, ilizyon gösterisi, kukla, Orta Oyunu, sürpriz hediyeler ve Cengiz Harput Konseri'nin yer aldığı muhteşem bir program hazırlayan Ereğli Belediyesi çocukları mest etti. Ereğli Belediyesi, Kültür Merkezi'nde düzenlediği eğlenceye binlerce öğrenci katıldı. Salonu hınca hınç dolduran öğrenciler doyasıya eğlenirken mutlu bir gün geçirdiler. Hep bir ağızdan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür eden çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği programda onların bile eğlendiği gözlerden kaçmadı.

Kısa bir açıklama yapan Başkan Özgüven; " Öğrencilerimize hem bir karne hediyesi hem de onların moralli bir şekilde ikinci yarıyıla başlamaları için bu programı hazırladık. Umarım onların hatta velilerimizin hoş vakit geçirmelerini sağlayabilmişizdir. Gelecekte çocuklarımızın vatanına, milletine yararlı olabilmeleri için onları ihmal etmemeli ve doğru yolları göstermeliyiz. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" dedi. Başkan Özgüven, hazırladıkları bu programa yoğun ilgi gösteren öğrenci ve velilere teşekkür etti, öğrencilere ikinci yarıyılda başarılı olmalarını dileyerek sözlerini noktaladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar