HADİM-GEZLEVİ’DE AŞÇI ÇIRAĞI KURSU AÇILDI


Hadim-Gezlevi mahallesinde açılan Aşçı çırağı kursu,27 Haziran 2016 Pazartesi günü Hadim-Korualan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi salonunda Eğitim ve Öğretime başlayacak,Eylül ayının ilk haftası son bulacaktır.

Hadim-Gezlevi mahallesinde başlayan Aşçı çırağı kursu; Konya Çalışma İş Kur İl Müdürlüğü, Hadim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hadim Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği neticesinde gerçekleştirilmektedir.

Aşçı çırağı kursunun masraflarını Hadim Halk Eğitim Müdürlüğü, kursiyerlerin eğitim göreceği mekanı Hadim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aşçı çırağı kursunun eğitim ve öğrenimlerini de Hadim Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacaktır.

Hadim İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden aldığım bilgiye göre, Aşçı çırağı kursiyerlerine günlük 20 Tl eğitim desteği verilecektir. Kursun açılmasında maddi ve manevi emeği geçen Müdürlük yetkililerimize, personele ve fedakarlık gösterip vakitlerini ayırarak kursa devam eden kursiyerlerimize teşekkür ederim. Ülkemize, Bölgemize ve Gezlevi'ye  hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Hayırlı uğurlu olsun.Hatıp.23.06.2016




Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız!!!..

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar