KARATAY'DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA DUYGULU VE ANLAMLI GECE


​AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle anlamlı ve duygulu bir gece düzenlendi. Geceye konuk olan Konya Valisi Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri ve diğer protokol üyeleri karşılarında öğretmenlerini görünce duygulu anlar yaşandı.

Aziziye Kültür Merkezinde düzenlenen programa Vali Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekilleri Halil Etyemez, Abdullah Ağralı, Ahmet Sorgun, H. Ahmet Özdemir, Hüsnüye Erdoğan, Leyla Şahin Usta, Ömer Ünal, M. Uğur Kaleli, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Lütfiye Poçanoğlu, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım parti mensupları ve öğretmenler katıldı.

Programda ilk olarak AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Neslihan Yıldırım ve Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav'ın selamlama konuşmasının ardından Vali Muammer Erol'un Balıkesir'de yaşayan Tarih Öğretmeni Mustafa Yücel'in görüşlerini bildirdiği videosu izlendi. Öğretmenliğin güzel bir meslek olduğunu ve keşke yapabilseydim diyerek duygularını paylaşan Vali Muammer Erol, "Öğretmenler muvaffak olsunlar ki milletimizin, memleketimizin, ve dahi İslam coğrafyasının, bu milletten beklediği adımları atabilelim. Aydınlık yarınlara hazırlayabilelim. İstikbalimiz öğretmenlerimizin elindedir" diyerek katkılarından dolayı programa emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda sırasıyla AK Parti Konya Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti İl Kadın Kolları Ayşe Lütfiye Poçanoğlu'na sürpriz yapılarak öğretmenleriyle buluşmaları tertip edildi. Çoğu emekli olmuş öğretmenlerini programda gören protokol üyeleri şaşkınlığını gizleyemezken kimi zamanda duygu ve anılarını paylaşırken gözyaşlarına hakim olamadı. Gecede ayrıca öğretmenler günü anısına davetli öğretmenlere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar