MEVLANA ÜNİVERSİTESİNE 91 ÖĞRENCİ DAHA


​Yüzde 96 doluluk oranıyla büyük çıkış yapan Mevlana Üniversitesinde ek yerleştirme kayıtları başladı. Ek yerleştirmeyle birlikte Mevlana Üniversitesine 91 öğrenci daha katıldı.

2015 yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte yüzde 96 doluluk oranına sahip olan Mevlana Üniversitesi'nde ek yerleştirme kayıtları başladı. Mevlana Üniversitesine ek yerleştirmeyle birlikte 91 öğrenci daha katıldı. Başarılı akademik kadrosuyla yeni öğrencilerini bekleyen Mevlana Üniversitesi, her yeni akademik yılda öğrencilere daha iyi imkânlar sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tankut Yalçınöz, "Bu yıl öğrenci kalitesi ve doluluğu adına çok verimli bir yıl oldu, üniversitemizin bundan sonraki yıllarda da kalitesini ve öğrenci memnuniyetini daha yukarılara taşımasını arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

EK YERLEŞTİRME TARİHLERİ
Ek yerleştirme sonuçlarıyla birlikte Mevlana Üniversitesine kayıt hakkı kazanan öğrencilerin 31 Ağustos – 4 Eylül 2015 tarihleri arasında kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar