SEDEP DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI


​2015-2016 eğitim öğretim dönemi yaklaşırken Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi'nde (SEDEP) değerlendirme toplantısı yapıldı.  2014-2015 eğitim öğretim yılının da değerlendirildiği toplantıda önümüzdeki eğitim öğretim yılının takvimi belirlendi.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP)2014-2015 eğitim öğretim yılı boyunca düzenlenen 32 farklı etkinlikle üçüncü yılında dolu dolu geçti. 196 okul, 120 bin 166 öğrenci ve 3 yılda 5 milyon yayınla başarı ile uygulanan Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi'nde (SEDEP), değerlendirme toplantısı yapıldı. Selçuklu Belediyesi Encümen Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar ve SEDEP koordinatörleri katıldı. 2014-2015eğitim öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, projenin başlıklar halinde değerlendirildiği slayt sunumu gerçekleştirildi.

Üçüncü yılını tamamlayan SEDEP'in, tüm Selçuklu'da başarı ile uygulandığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 8 temel değer ışığında çocukları mevcut eğitim sisteminin yanında değerler konusunda da bilgi sahibi yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Projenin bilinirliğini daha da arttırmak ve çocuklarda değerler bilincinin oluşması için birçok etkinlik gerçekleştirdiklerini ve başarılı bir eğitim yılını geride bıraktıklarını dile getiren Altay, "Anlattığımız değerlerin çocuklarımız ve ailelerimiz tarafından sahiplenilmiş olması geleceğin değerli toplumunu oluşturma adına bizleri ümitlendiriyor. İnşallah önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da birçok etkinliğe imza atacağız. Projeye emek veren paydaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerin değerlendirildiği toplantıda, 2015-2016 eğitim öğretim dönemi için yol haritası da belirlendi ve  gerçekleştirilecek etkinlik ve faaliyetler masaya yatırıldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar