NEÜ Rektörünün Kadınlar Günü Mesajı


​Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.


Şeker mesajında: "Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak; toplumun gelişmesinin, huzur ve refah düzeyinin artmasının; kadının sahip olduğu doğal yeteneklerinden toplumun istifade etmesiyle mümkün olabileceğinin bilinciyle çalışmalarımızı, eğitim ve öğretim faaliyetlerimizi buna göre şekillendirmenin gayreti içindeyiz.


497 akademik, 613 idari bayan personelimizle; 11.646 lisans, 2.334 lisansüstü bayan öğrencimizle kadının eğitim ve çalışma hayatındaki bilgi, birikim, özellik ve yeteneklerinden istifade ederek, onlara gerekli desteği sunuyor olmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayız.


Bu vesile ile annemiz, eşimiz, kardeşimiz, hocamız, personelimiz, öğrencimiz, çalışma arkadaşımız, komşumuz olarak bir ve beraber olduğumuz tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik ediyor ve kendilerini saygı ile selamlıyorum."şeklinde görüşlerini ifade etti.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar