​Lise Öğrencileri En Güzel Yemeği Yapmak İçin Yarıştı


Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen "Haydi Pişir Bakalım" yemek yarışmasının finalinde lise öğrencileri birbirinden güzel lezzetler için yarıştı. Yarışmada birinciliği Kadınhanı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi alırken, Kulu Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen "Haydi Pişir Bakalım" yemek yarışmasının il finalleri tamamlandı.

Toplam 16 ilçeden katılımın olduğu yarışmanın finalinde öğrenciler ilk üçe girmek için kıyasıya mücadele etti. Alanında yetkin şeflerin jüri olarak katıldığı yarışmada birbirinden farklı lezzetler yarıştı. Büyük heyecan yaşayan yarışmacı öğrencilerin özenle hazırladıkları yemekler jürinin onayına sunuldu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün de katıldığı "Haydi Pişir Bakalım" yemek yarışması finalinde birinciliği Kadınhanı Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi alırken; Kulu Şehitleri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşen finalde ilk üçe giren öğrencilere bisiklet, tablet ve akıllı saat hediye edildi. Ayrıca il finallerine katılan tüm yarışmacı öğrenciye plaket takdim edildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar