ELMAS KOLEJİ BURSLULUK SINAVINI YAPTI


Elmas Koleji, 2020-2021 eğitim öğretim yılı hazırlıkları çerçevesinde 4, 5, 6, 7, 8. sınıf  öğrencilerine okula kabul –bursluluk sınavını  yoğun bir katılımla  gerçekleştirdi.

      Elmas Koleji Müdürü  Ali Tekeli sınavın amacının eğitimde fırsat eşitliği ilkesi olduğunu belirterek, sınava katılan öğrencilere  yüzde 25'ten yüzde 100'e kadar farklı oranlarda eğitim bursu vermek olduğunu açıkladı. Okul Müdürü Ali Tekeli,  Elmas Koleji olarak öğrencilerimize erken kayıt avantajları da sunuyor. Aynı zamanda, Konya'nın en köklü eğitim kurumlarından olan Elmas Koleji, "Eğitimde değerlerimizle geleceğe yön veren '' sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, kolejimizde anaokulu, ilkokul, ortaokul, sağlık meslek lisesi, anadolu lisesi ile tam 32 yıldır eğitim öğretim yaptıklarını belirtti.

      Ali Tekeli Elmas ailesi olarak, öğrencilerimizin gelecekte kariyer sahibi olabilmeleri için ihtiyaç duydukları temel eğitimin yanında, aslında hayatları boyunca başarılı olabilmeleri için yaşam becerilerinin de okulumuzda verildiğini dile getirdi. Elmas Koleji olarak bu sınava katılan, başvuruda bulunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. Ali Tekeli, sınav sonuçlarının 27 Şubat Perşembe günü, web sitemizden ayrıca kurumumuzdan sınav sonuç karnelerini, kitapçık ve cevap anahtarlarını alabileceklerini belirtti. Elmas Koleji; Konya  merkez Selçuklu ilçesi, Kılınçarslan Mahallesi, Denizli Sokak' ta bulunuyor.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar