Öğrenciler Karnelerini aldılar

2015-2016 Eğitim ve Öğretim sezonunun sonunda Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimizin çalışma ve gayretleri neticesinde hasat ettikleri Bilgi ve Birikimleri Ülkemiz ve  Bölgemize hayırlara vesile olsun.

Hadim-Korualan Çok Proğramlı Anadolu Lisesi ve Korualan İlköğretim Okulu İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı sona ererken,180 günlük yoğun bir maratonda yeteneklerini ortaya çıkarmak için gayret ettiler. Sonunda hasat mevsiminde emeklerinin karşılığı olan Karnelerini aldılar.

Öğretmenler eserleri olan Öğrencilerin yetişmesinde emek ve gayretlerine şahit olurlarken ,Öğrenciler de Okuldan yani Öğretmenlerinden neleri alıp neleri alamadıklarını bilfiil yaşayarak öğrenmiş oldular. Karneleriniz hayırlı uğurlu olsun.

Kalp ameliyatı olup sağlık nedeniyle sınıf arkadaşlarının arasında olamayan Mahmut Yenice'yi Öğretmen ve arkadaşları ziyaret ederek hem geçmiş olsun dediler ve hem de karne sevincine ortak olarak burukluğunu gidermiş oldular. Tekraren öğrencimiz Mahmut Yenice ve ailesine geçmiş olsun. Hatıp.17.06.2016


Tüm Fotoğraflar İçin Tıklayınız!!!

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar